"Rețetele" minune care distrug cancerul. Diana Artene, adevărul: Vindecă doar portofelele

Ema Apostu / 22 Martie 2019 / 09:54 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Diana Artene, nutriționist la Austria Center Vienna, consideră că rețetele minune şi suplimentele puse pe piaţă, care ar avea rolul de vindecare a cancerului, ar fi doar nişte iluzii vândute pentru profit.

Nutriționistul Diana Artene a explicat de ce consideră că toate rețetele care promit vindecarea cancerului sunt doar bani aruncați pe fereastră, iluzii vândute pentru profitul altora.

"Nu există nici o dietă care sa vindece cancerul"

 

"Vindecarea cancerului mamar nu are nici o legătura cu sfecla roșie, apa alcalină, alimentele pure gătite de virgine raw-vegan sau cu suplimentele minunate. Nutriția oncologică face parte din Suportive Care, susținând eficiența tratamentului oncologic și contribuind la contracararea efectelor secundare - și asta doar atunci când putem face asta fără a scădea eficienței tratamentului.

Nu există nici o dietă magica sau supliment alimentar care sa vindece cancerul. Vindecarea cancerului are legătura cu tratamentul oncologic individualizat adecvat, updatat in funcție de evoluție și analizat obiectiv pe termen lung. Speranțele vîndute de industria pseudo-oncologică vindecă doar portofelele. Altora", a spus nutriționistul Diana Artene.

Vezi și: Mihaela Bilic: Renunțați o lună la acest aliment. Veți slăbi, vă promit!

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26