Răzvan Ciobanu, înmormântare. Laura Vicol, în lacrimi: rezultatele necropsiei

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, avocatul Laura Vicol a făcut precizări cu privire la ancheta decesului designerului Răzvan Ciobanu. 

Profund emoționată, avocatul Laura Vicol, prietenă cu Răzvan Ciobanu, a făcut declarații în direct la România TV, cu privire la înmormântarea designerului. 

”Pe noi ne-a prins această nenorocire în timp ce sărbătoream Paștele la mare. Eu nici măcar nu știam că Răzvan vine la mare. A luat o hotărâre așa de capul lui. Mai târziu o să anunț exact ora la care va avea loc înmormântarea. Cine dorește să îi aprindă o lumânare o poate face la capela cimitirului Progresul”, a precizat Laura Vicol, în direct la România TV. 

Întrebată dacă a discutat cu părinții lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol a izbucnit în lacrimi:

”Doamnă, își înmormântează singurul lor copil, adică dramă mai mare ca asta nu există. Și sunt devastați. Sunt terminați. Au fost atâtea speculații că au dat interviuri... nu e adevărat. Sunt doi oameni simpli care își plâng efectiv copilul.”

Detalii din ancheta. Rezultatele necropsiei, confidențiale

”Eu i-am rugat pe acei domni care au dat dovadă de un profesionalism ieșit din comun, spun eu... Necropsia a durat aproape șase ore. Domnul polițist care se ocupă de anchetă, un domn foarte serios, l-am rugat ca ancheta să se desfășoare sub confidențialitatea cerută de lege. Pentru că sunt acte nepublice. Mă suna lumea și îmi spunea că au ieșit rezultatele. Apar tot felul de speculații în presă... toate rezultatele sunt confidențiale și le vom vedea peste două, trei săptămâni, dar nu vor fi date publicului”, a mai spus Laura Vicol în direct la România TV. 

Designerul va fi înmormântat mâine la cimitirul Progresul din București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel