Răzvan Ciobanu, înmormântare. Adina Buzatu: Nu am dormit toată noaptea

Adina Buzatu
Adina Buzatu

Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV designerul Adina Buzatu a precizat de ce nu a mers la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. 

”A fost pur și simplu o alegere personală. Eu consider că sufletul omului nu are acum legătură cu trupul și pot să îmi iau la revedere de la el în alt mod. Este oricum o presiune enormă pe părinți, pe familie, pe toată lumea. Mă doare sufletul să o văd pe mama lui cât suferă, nu doar pentru nenorocirea ce i s-a întâmplat ci și pentru faptul că toată lumea o apasă și o stresează să spună, să facă ceva. Exact cum îmi spunea mama lui ieri, nu se mai poate face nimic. Copilul a trecut în neființă și nu reușim să le lăsăm oamenilor un pic de liniște să îi lăsăm să își plângă copilul mort.

Nici nu știu cum să mă exprim și cum să vă spun. Nu am dormit toată noaptea. Efectiv s-a ajuns la niște discuții total anormale, se creează niște subiecte inventate. Să lăsăm ancheta să își urmeze cursul. Dacă cineva i-a vrut răul se va afla. Toate aceste bănuieli pentru familie sunt îngrozitoare. A fost un designer excepțional, un prieten deosebit și pot să confirm și eu”, a declarat designerul Adina Buzatu, în direct la România TV. 

Vezi și: Răzvan Ciobanu, ancheta accidentului. Titi Aur: A avut o mare șansă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel