Răzbunare crudă. Ce pățesc hoții în Mexic

Legea talionului se impune în Mexic. O trupă autointitulată "Grupul elitei anti-hoți" a decis să amputeze mâinile a șapte jefuitori suspecți. Aceștia au fost abandonați, deși aveau mâinile amputate, într-un oraș din statul Jalisco. Unul dintre hoți a murit din cauza agresiunii.

Eduard Palacios, comandantul Poliției din Tlaquepaque, orașul în care au fost abandonați cei șase bărbați și o femeie, declară că victimele ar fi fost răpite anterior, dar investigațiile continuă, susține publicația spaniolă elmundo.es.

Unul dintre agresați a fost găsit mort lângă un poster, pe care era scris de mână un mesaj: "Acest lucru l-am pățit din cauză că suntem hoți de buzunare.", precum și avertismente pentru hoții de case, mașini și care agresează trecătorii. Ceilalți 6 hoți au fost găsiți fără mâini, care au fost tăiate de la încheietură, probabil cu macete, conform informațiilor publicate de elmundo.es. 

Pe lângă rănile provocate în urma amputării și care au fost acoperite cu un material din plastic, victimele aveau cuvântul "hoț" pictat pe diferite părți ale corpului. De asemenea, publicația spaniolă menționează că Șeful Poliției a spus că nici unul dintre hoți nu a dat mai multe informații, toți fiind în stare de șoc.

Agresorii au lăsat pe jos două pungi, care conțineau mâinile tăiate ale celor șapte victime. Răniții au fost transferați de urgență la diferite spitale din Guadalajara, capitala statului Jalisco.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel