Război total între Palate. Victor Ponta refuză să participe la depunerea jurământului lui Iulian Matache

Premierul Victor Ponta s-ar putea să nu meargă,  vineri, la ceremonia de la Cotroceni, când noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, va depune jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

UPDATE: O altă absență de la depunerea jurământului ministrului Transporturilor a fost cea a lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.

Ceremonia a fost scurtă, iar Klaus Iohannis nu a făcut nicio declarație. Președintele Klaus Iohannis s-a oprit câteva momente în dreptul ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, poate pentru o scurtă dicuție referitoare pe marginea noului Cod Fiscal, care se află la promulgare pe masa președintelui.

Știrea inițială:

Noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, va depune vineri, la ora 9,00, jurământul de învestitură în funcție.

Victor Ponta nu va participa la ceremonia de la Cotroceni, premierul delegându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea să îl reprezinte la eveniment.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de numire a lui Iulian Matache în funcţia de ministru al Transporturilor. Acesta a ocupat până acum funcţia de secretar de stat în acelaşi minister.

Potrivit unor informații, nici președintele interimar al PSD, ministrul Muncii, Rovana Plumb, nu s-ar afla, vineri, la Palatul Cotroceni  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel