Rapid, transfer răsunător. Pancu: O minune dumnezeiască

Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, a fost euforic la conferința de presă în care a fost prezentat urugayanul Piriz care are şi cetăţenie italiană. Mai mult, "Pancone" a spus că Piriz va fi mult timp cel mai valoros fotbalist care a evoluat vreodată în Liga 2, din România.

"Țînând cont de nivelul de la care vine e o minune dumnezeiască, un jucător de talia lui Facundo Piriz să joace în Liga a 2-a în România. Singurul lucru de ce aș avea emoții în privința evoluției lui e să nu fie depășit de nivel în jos.

Daniel Pancu, după ce Rapid l-a legitimat pe Facundo Piriz: "Nu visam la așa ceva!"
De trei ori campion în Uruguay, a jucat patru ani la o echipa la care am jucat și eu și la care pe final am fost chiar căpitanul ei și știu ce înseamnă să joci patru ani la Terek, în campionatul Rusiei, trebuie să fii foarte puternic.

E mult prea valoros pentru Liga a 2-a din România, probabil va rămâne încă 100 de ani cel mai valoros jucător care a jucat vreodată în Liga a 2-a din România! Meritul principal e al lui Florin Manea, fără el, fără relațiile lui, nu ar fi ajuns niciodată aici. E meritul lui pentru că nici nu visam noi să avem așa ceva", a spus Pancu, informează Digi Sport.

Facundo Piriz s-a aflat şi în atenţia celor de la CFR Cluj înainte să semneze cu Montpellier, însă sud-americanul a preferat să semneze cu formaţia din prima ligă franceză, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel