Problemă în PNL. Ce spun Sulfina Barbu și Cristian Pârvulescu

Vicepreședintele PNL Sulfina Barbu, membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Studii Populare (ISP), le-a vorbit vineri participanților la deschiderea Programului "Liga liderilor" despre necesitatea acordării suportului necesar pentru promovarea în organizațiile PNL a persoanelor cu o carieră profesională consistentă, cu abilități de lideri.

Când nu ai ce să oferi cetățenilor

"Consider că este absolut necesar, într-o perioadă în care a scăzut atât de mult încrederea cetățenilor în politicieni, ca oferta noastră politică să aibă o resursă umană bine pregătită, ea fiind cea mai importantă. Pentru că dacă nu ai oameni, nu ai politici publice, nu ai ce să oferi cetățenilor și nu are cine să vorbească despre politicile tale, chiar dacă sunt bine făcute", a spus vicepreședinta PNL Sulfina Barbu, potrivit Agerpres. Politiciana a subliniat că este importantă formarea candidatelor PNL la alegerile locale din 2016. Vicepreședinta PNL speră ca la alegerile din 2016, aproximativ 150-200 de femei din PNL să candideze și să ajungă consiliere locale, municipale, județene, fenerale sau primari.

Bănuiala corupției

Cristian Pârvulescu, decanul Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA, a povestit că societatea în care trăim este rezultatul schimbărilor pe care Partidul Liberal le-a realizat în decurs de 150-200 de ani, prin intermediul liderilor săi și că acești politicieni nu au scăpat, "în niciun caz", de bănuiala că sunt corupți și că ceea ce se întâmplă astăzi în România s-a întâmplat și în urmă cu 100 și mai bine de ani și o să se întâmple și peste 100 de ani, "dacă va mai exista România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel