Prietenie dincolo de moarte. Ce a făcut un câine la funeraliile stăpânului său a emoționat internauții până la lacrimi

captură Tik Tok
captură Tik Tok

Loialitatea unui câine a adus lacrimi în mediul online.

Un buldog a demonstrat din nou că prietenii noștri necuvântători nu ne părăsesc nici dincolo de moarte. În timpul ceremoniei funerare a stăpânului său, decedat în urma unui atac armat în care a fost împușcat în cap de un hoț, câinele numit Orion a șocat pe toată lumea atunci când a încercat să sară în sicriu.

La doar 23 de ani, Jack Ramírez Comas a murit pe 1 decembrie. Tânărul a lăsat în urmă o familie profund îndurerată și pe câinele său care, se pare, i-a rămas loial până în ultima clipă și după. Un moment emoționant a avut loc când Orion s-a apropiat de sicriul lui Jack și a încercat să intre în el, dorind să fie alături de stăpânul său. Această scenă a provocat lacrimi atât printre cei prezenți, cât și în comunitatea online.

Zamara, mama lui Jack, și-a amintit cum a reacționat patrupedul atunci când fiul ei a murit: „Orion a sărit din mașină și s-a dus direct în camera unde se afla copilul meu. A început să adulmece sicriul, de parcă știa că e acolo. A stat lângă ușa lui până în ziua când a fost înmormântat.”

@tubarcocolombia Conmovedora escena: El perro que despidió a su humano en la funeraria. En Barranquilla, Colombia. #jackramírez #noticiasbarranquilla #tubarconoticiascaribe #hurtosbarranquilla #perros #amorperruno #barranquilla #jackramirezcomas #ataud #amorperruno???? #perrosbarranquilla #barranquilacolombia #tiktoktubarco #policiabarranquilla #justiciaparajack ♬ Breaking News, TV Shows, Report, Broadcast, Live, Serious, Business, World(1323125) - SAKUMAMATATA

Oamenii au reacționat în comentarii: "Săracul... Îi lipsește!", "Ce trist! Nici oamenii nu-s atât de afectați!", "L-a iubit mult!"

Secvențele surprinse de camera de supraveghere în timpul atacului arată momentul în care Jack tocmai și-a parcat mașina în fața casei iubitei sale. În momentul în care tânărul a coborât, unul dintre atacatori a scos un pistol și l-a împușcat în cap. Iubita lui Jack a reușit să se adăpostească în casă, în timp ce hoții au fugit cu mașina acestuia. Nici până acum suspecții nu au fost prinși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel