Prețul celui mai elegant vin. Nu costă mult!

vin
vin

Asociación de Mujeres Amantes de la Cultura del Vino (AMAVI) a realizat un studiu în 2019 pentru a vedea care este cel mai apreciat vin.

Conform cercetării la care au participat peste 200 persoane a reieșit că 40% dintre respondenți favorizează vinurile tinere și proaspete, cu arome fructate și florale. Vinul favorit al anului a fost ales: Emina Rosé Prestigio 2018.

Emina Rosé Prestigio 2018 este vinul rosé preferat al femeilor care au participat la cercetare. Și nu este surprinzător deoarece nu doar gustul surprinde, ci și designul elegant al sticlei. Calitatea sa exterioară corespunde, de asemenea, cu cea a interiorului.

Acestă băutură provine din viile care au peste 70 de ani. Diferitele soiuri de struguri, albi și roșii, sunt responsabili de nuanța roz deosebită pe care vinul o are. Are o gamă largă de arome de fructe de pădure, cum ar fi mure, precum și nuanțe erbacee și balsamice de cimbru și levănțică, cu tonuri minerale subtile.

Acest vin se combină perfect cu mâncăruri cu atingere orientală, dar este ideal și pentru o masă cu brânză de capră și oaie sau pește.

Vinul poate fi comandat de pe site-ul Emina.es la prețul de 14,20 euro, scrie tapasmagazine.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel