Președintele PSG este mândru că Messi și Mbappe au ajuns în finala Cupei Mondiale: „Cel mai bun scenariu”

Președintele PSG este mândru că Messi și Mbappe au ajuns în finala Cupei Mondiale: „Cel mai bun scenariu”/ Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Președintele PSG este mândru că Messi și Mbappe au ajuns în finala Cupei Mondiale: „Cel mai bun scenariu”/ Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că o finală cu Lionel Messi contra lui Kylian Mbappe "este cel mai bun scenariu".

 

"Sunt mândru să am doi jucători, doi dintre cei mai buni din lume, care joacă finala în ţara mea, este cel mai bun scenariu din lume", a declarat preşedintele lui PSG, proprietate a Qatarului, gazda turneului.

Întrebat către cine ar inclina balanţa sa înaintea finalei, Nasser Al-Khelaifi nu a dorit să se pronunţe.

"Noi suntem un club francez şi a doua mea ţară este Franţa, dar pentru Messi este probabil ultima sa Cupă Mondială. Pentru Kylian, care va juca o a doua finală consecutivă, este magnific. El dovedeşte că este cel mai bun jucător din lume. Sunt mândru să mă aflu în această finală pentru că este o mare plăcere şi o mare mândrie pentru mine în calitate de preşedinte al clubului Paris Saint-Germain. Dacă ar fi după mine, aş acorda titlul ambilor", a afirmat el.

Preşedintele lui PSG a profitat de ocazie pentru a-şi exprima ocazia de a-l vedea pe Messi prelungindu-şi contractul la finalul sezonului.

"Avem un acord cu el, să vorbim după Cupa Mondială. El este foarte fericit la echipă, el a făcut un mare sezon alături de noi şi s-a adaptat la fotbalul francez. Eu cred că va rămâne", a afirmat el.

Franţa va juca duminică împotriva Argentinei pentru titlul mondial (Lusail Stadium - Al Daayen, 17:00), în timp ce Croaţia va înfrunta Marocul sâmbătă în finala mică (Khalifa International Stadium - Ar-Rayyan, 17:00), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel