Preşedintele FIFA va efectua vizite în Honduras şi El Salvador

Preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA), Gianni Infantino, va efectua vizite în Honduras şi El Salvador, în cursul acestei luni, în cadrul unui turneu prin America Centrală, au anunţat marţi surse oficiale din cele două ţări, citate de agenţia EFE.

Infantino va sosi la Tegucigalpa pe 19 noiembrie, urmând să fie primit de preşedintele hondurian Juan Orlando Hernandez, după care va vizita un mic stadion construit recent în capitala Hondurasului, cu ajutorul FIFA, a precizat conducătorul Federaţiei de fotbal din Honduras (FENAFUTH), Jorge Salomon.

Acesta a descris vizita lui Infantino drept "un vot de încredere" faţă de FENAFUTH, după scandalul de corupţie cu care s-a confruntat în ultimii ani această organizaţie, ai cărei foşti preşedinţi Alfredo Hawit şi Rafael Callejas sunt în vizorul justiţiei din Statele Unite.

Din Honduras, preşedintele FIFA se va îndrepta pe 20 noiembrie către El Salvador, unde urmează să asiste la congresul Uniunii Centroamericane de Fotbal (UNCAF), care va avea loc în capitala San Salvador şi la care vor lua parte conducătorii a şapte federaţii din regiune.

De asemenea, Infantino va participa la inaugurarea unui centru rezervat găzduirii jucătorilor din diferitele selecţionate naţionale salvadoriene, ale cărui costuri de construcţie s-au ridicat la 2 milioane de dolari.

Aceasta va fi prima vizită pe care Gianni Infantino o va efectua în El Salvador, după alegerea sa în funcţia de preşedinte al FIFA, în anul 2016. El va fi însoţit de preşedintele Confederaţiei de fotbal din America de Nord, Centrală şi Caraibe (CONCACAF), Victor Montagliani, şi de cel al UNCAF, Rafael Tinoco. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel