Preşedintele clubului la care joacă Ianis Hagi aşteaptă o reacţie a echipei

Preşedintele clubului Racing Genk, la care joacă Ianis Hagi, aşteaptă o reacţie a echipei, care a dezamăgit în actualul sezon în campionatul Belgiei, unde este deţinătoarea titlului, scrie site-ul walfoot.be.

Genk este doar pe locul 8 în campionat după eşecul de sâmbătă de pe terenul modestei Eupen (0-2), iar marţi o va întâlni în deplasare pe Liverpool în Liga Campionilor.

"Avem în continuare încredere în Felice Mazzu, dar sperăm o reacţie în această săptămână. Vrem să vedem o schimbare în următoarele meciuri", a declarat preşedintele clubului, Peter Croonen.

"Sigur, meciul cu Liverpool nu va fi uşor, dar poate că este ocazia de care avem nevoie ca să scăpăm de această presiune prezentă de câteva săptămâni. O înfrângere pe Anfield respectă logica. Dacă reuşeşti să obţii ceva acolo, asta poate însemna un impuls pentru perioada următoare", a adăugat oficialul.

Următorul meci de campionat, duminică, împotriva redutabilei Gent, ar putea fi decisiv pentru antrenorul Felice Mazzu.

"Şi meciul cu Eupen a fost important. A fost un meci pe care trebuia să-l câştigăm, dar l-am pierdut. Asta face parte din fotbal. Sportivii de înalt nivel trebuie s-o ia de la capăt după o înfrângere. Vreau să văd această reacţie din partea jucătorilor noştri", a spus Croonen.

Ianis a intrat în minutul 75 al întâlnirii de la Eupen, când scorul era deja 2-0, stabilit de la mijlocul primei reprize. Mijlocaşul român are trei goluri în 11 meciuri de campionat, în cinci dintre acestea fiind titular.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel