Preliminarii EURO 2020, România - Spania. Vlad Chiricheş: Trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al nostru

Fotbalistul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să se ridice la cel mai înalt nivel în partida cu Spania, programată, joi, în preliminariile EURO 2020, pentru a obţine un rezultat pozitiv.

'Ştim foarte bine că întâlnim cea mai bună echipă a grupei. Spania are jucători de mare calitate, are o posesie foarte bună şi ştim că ne va pune în dificultate. Dar trebuie să avem atitudine bună şi să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al nostru în acest meci. Aşa cred că putem să egalizăm puţin puterile. Spania formează o echipă puternică, orice jucător din naţionala lor e puternic. Dar îl cunosc foarte bine pe Fabian Ruiz (n.r. - fost coleg la Napoli) şi ştiu că e un jucător extraordinar', a spus fundaşul.

'Sunt foarte fericit că sunt la naţională, am trecut prin momente mai grele în ultimul an şi nu am reuşit să vin. Dar sunt bine acum, sunt bine fizic şi fericit că sunt iar printre băieţi. Eram OK şi înaintea transferului (n.r. - la Sassuolo), dar îmi dă încredere faptul că acum calităţile mele sunt recunoscute şi de alţii. Sunt fericit de transfer, dar eu acum mă gândesc la ce am de făcut la echipa naţională. Sper ca toţi cei 55.000 de suporteri care vor fi pe stadion să ne împingă de la spate, să ne ajute să facem un joc bun, să ne dea putere să ieşim de pe teren cu un rezultat pozitiv. Şi sper să ne obişnuim şi la Campionatul European de anul viitor să ne simţim la fel', a adăugat el.

Chiricheş regretă retragerea lui Cristian Săpunaru 

Chiricheş regretă retragerea lui Cristian Săpunaru de la prima reprezentativă: 'Îmi pare rău de decizia lui Cristi Săpunaru. Îi doresc tot binele din lume în tot ceea ce va face în continuare în cariera lui. Dar, aşa cum a spus şi el, vine o generaţie nouă din urmă care poate să facă faţă la echipa naţională'. Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Spaniei, la 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, şi reprezentativa Maltei, în 8 septembrie (ora 19:00), pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel