Preliminarii CM 2022. Kazahstan - Franța, rezultat final. Mbappe a ratat un penalty - video

Mbappe a intrat în Top 10 al celor mai buni marcatori din istoria selecţionatei Franţei, la doar 23 de ani/ Kylian Mbappe. foto: facebook @kylianmbappeofficiel
Mbappe a intrat în Top 10 al celor mai buni marcatori din istoria selecţionatei Franţei, la doar 23 de ani/ Kylian Mbappe. foto: facebook @kylianmbappeofficiel

Selecţionata de fotbal Franţei, campioana mondială en titre, a învins în deplasare, cu 2-0, reprezentativa Kazahstanului, într-o partidă din cadrul Grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale ediţia 2022, disputată duminică. 

Atacantul Oussmane Dembele a deschis scorul în minutul 20 al partidei de pe Astana Arena, oaspeţii dublându-şi avantajul în finalul primei reprize, în urma autogolului fundaşului de origine ucraineană Serghei Malîi (44).

Franţa îşi putea mări avantajul în partea a doua a jocului, după ce Kylian Mbappe a fost faultat în careul advers, însă starul lui PSG a ratat lovitura de la 11 m acordată de arbitru (75).

Elevii selecţionerului Didier Deschamps obţin astfel prima lor victorie în actualele preliminarii, după ce în meciul de debut au fost ţinuţi în şah pe teren propriu de reprezentativa Ucrainei (1-1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel