Prădat pe patul de spital. Iurie Darie a rămas fără telefon

iurie_darie
iurie_darie

Actorul Iurie Darie a rămas fără telefon, în timp ce se afla internat la Spitalul de Urgență "Bagdasar-Arseni", aparatul fiindu-i furat cu o seară înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale delicată.

Absența telefonului din salonul în care se afla internat Iurie Darie a fost sesizată, duminică seară, de către soția actorului, Anca Pandrea.

„Duminică seara, cu o zi înainte de operaţie, am vorbit la telefon cu Anca Pandrea. Era necăjită rău că nu au şi ei o rezervă, că stau într-un salon cu cinci-şase paturi, unde vin vizitatori şi e forofotă mare şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, lui Iura îi fusese furat şi telefonul“, a declarat senatorul Marius Marinescu, prieten apropiat cu Iurie Darie şi Anca Pandrea, potrivit Cancan.

Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, diagnosticat cu hidrocefalie, a fost operat, luni, pentru a-i fi extras lichidul cefalorahidian (LCR) care s-a acumulat în zona creierului. Intervenţia care a durat trei ore şi 45 de minute s-a încheiat cu succes, actorull fiind internat la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Urgență "Bagdasar-Arseni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel