PPDD a decis, în CEX, poziția față de Guvernul condus de Victor Ponta

Comitetul Executiv al PPDD a reconfirmat, vineri, prin vot, susținerea formațiunii pentru Guvernul condus de Victor Ponta. De asemenea, s-a decis excluderea din partid a şase parlamentari, din cauza unor "abateri disciplinare".

Fondatorul partidului, Dan Diaconescu, a subliniat după şedinţa CEX că nu contează numărul de parlamentari ai PPDD, ci "calitatea lor".

"Comitetul Executiv şi-a spus răspicat cuvântul, noi am continuat să tăiem în carne vie şi am confirmat excluderea unor parlamentari din grupul PPDD, din cauza rezultatelor obţinute de aceştia, dar şi abaterilor disciplinare din interiorul partidului", a anunțat Dan Diaconescu, potrivit Mediafax.

Întrebat cum va susţine Executivul, dacă a rămas doar cu nouă parlamentari după excluderea celor șase, Dan Diaconescu a răspuns: "Nu contează numărul de parlamentari, ci calitatea lor".

Citește și: Ponta: Sunt gata să demisionez. E decizia lui Iohannis

Chestionat dacă PPDD are pretenţii la diverse posturi, în cazul unei remanieri guvernamentale, fondatorul formațiunii a arătat că partidul are specialişti pe turism, fonduri europene, mediu şi diaspora.

DD speră ca prin susţinerea Guvernului să fie aprobate propunerile PPDD privind micşorarea TVA în turism sau creşterea alocaţiilor pentru copii, dar recunoaşte că până acum niciuna dintre propunerile PPDD nu au fost admise de majoritatea parlamentară.

De asemenea, Dan Diaconescu a mai spus că PPDD susţine în continuare ideea unui guvern de uniune naţională: "Invităm în continuare pentru un guvern de uniune naţională, dacă se va putea, şi pentru mărirea alocaţiilor copiilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel