Poveste de dragoste deosebită începută pe scări

Răzvan Oprea face parte dintre cei mai talentați și inventivi actori din România. Este tot timpul în căutarea de noi exprimări artistice.

În ultima vreme, are șansa să aibă alături de el o femeie frumoasă și puternică, Mihaela, ce îi dă acel echilibru, dar și liniște de care are nevoie. S-au cunoscut în 2017 pe scările Teatrului Național, unde ea fusese să îl vadă într-un spectacol, invitată de Magda Catone. A intrat pe la public, dar la terminarea spectacolului s-a rătăcit și a nimerit la artiști. L-a întrebat dezorientată pe Răzvan pe unde să iasă afară. Actorul i-a zis, dar a și invitat-o la o cafea, încântat de frumoasa doamnă din fațăa lui. Mihaela nu a acceptat atunci, dar ulterior s-au întâlnit de două trei ori și încet, încet s-au descoperit unul pe altul. Și-au dat seama că sunt sortiți să fie împreună.

Pentru Răzvan, soția sa și cei doi copii sunt motivația lui cea mai scumpă

A urmat nunta, așa intimă alături de familie și prieteni. Când s-a născut micuțul Eric, a fost cel mai frumos moment din viața lui, alături de nașterea celuilalt copil al lui, Nicole Didina dintr-o altă căsătorie. Chiar dacă Eric a avut ceva probleme de sanate la naștere, acum le-a depășit și este cel mai fericit copil.

Răzvan se consideră binecuvântat cu familia sa. Are o profesie care îi dă multe satisfacții, iar soția lui, chiar dacă nu are aceeași profesie, lucrând la o firmă de producție de filme, îl susține necondiționat cu tot sufletul. A avut sentimentul de la început că pe Mihaela o cunoaște de mult și chiar dacă nu și-a dat seama, poate a intuit că este femeia lângă care va îmbătrâni și care îl face fericit. E acea întâlnire pe care ai șansa să o găsești.

A regizat un spectacol de succes, face gimnastică și fitness în casă


Activ, Răzvan a terminat și regia, a montat un spectacol de succes ce se joacă cu sălii pline. "Cum să pierzi totul într-o zi" este o comedie absolut nebună, exact ce au oamenii nevoie, așa cum spune el. Comedia fiind necesară și un adevărat tratament pentru public întotdeauna. Răzvan e plin de idei, nu stă locului deloc. Traduce, scrie, pregătește un mic proiect muzical, repetă o piesă, face gimnastică acasă și chiar puțin fitness. Așa reușește să se simtă viu și să aibă energie. Asta îl face să se simtă relaxat și detașat.

Își dorește o casă mare, unde să ia masa alături de toată familia

Când ajunge acasă își încarcă bateriile. Găsește timp pentru cei dragi. Își răsfață soția cu declarații simple și frumoase de dragoste, dar și mici cadouri de suflet. Are și un talent mare la gătit, așa că prepară tot felul de delicatese culinare din Africa și de prin toate colțurile lumii. Mereu iese savuroasă mâncarea. De când era copil, inspirat de bunicul lui, își dorește ca la bătrânețe să aibă o casă mare, elegantă cu grădină, unde să își invite toată familia la masă. Este clar că pentru Răzvan iubirea și înțelegerea sunt cele mai importante atuuri și se simte binecuvântat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel