Portarul echipei Sivasspor şi-a pierdut cunoştinţa în timpul meciului cu Beşiktaş

Portarul echipei Sivasspor, Mamadou Samassa, şi-a pierdut cunoştinţa în timpul meciului de sâmbătă cu Beşiktaş, de pe teren propriu, din prima etapă a campionatului Turciei, scrie France Football.

Samassa, fostul portar al naţionalei statului Mali, a rămas la pământ după o ciocnire cu atacantul american Tyler Boyd în finalul primei reprize. Când primea îngrijiri de la staff-ul medical al clubului, care-l conducea în afara terenului, jucătorul de 29 de ani şi-a pierdut cunoştinţa lângă linia de tuşă.

Portarul a fost dus de urgenţă la spital, unde rezultatele examenelor efectuate au fost liniştitoare, potrivit unui comunicat al lui Sivasspor. Samassa a apărut zâmbitor într-o fotografie făcută în camera sa de spital.

Sosit de la echipa franceză de divizia a doua Troyes, unde era la final de contract, goalkeeperul a disputat sâmbătă primul meci oficial cu noul său club.

Sivasspor s-a impus surprinzător cu 3-0, după golurile lui Mert Hakan Yandaş (minutul 30), Mustapha Yatabare (54) şi Emre Kilinc (76). Fundaşul român Paul Papp a rămas pe banca de rezerve la învingători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel