EXCLUSIV  Pippidi: Ciolacu a oprit căderea PSD, chiar dacă Iohannis s-a izolat

Marcel Ciolacu  Foto: Crișan Andreescu
Marcel Ciolacu Foto: Crișan Andreescu

Alina Mungiu-Pippidi susține că Marcel Ciolacu a oprit căderea PSD, iar rezultatul obținut la alegerile parlamentare arată o performanță.

"Există un divident politic care iese din faptul că ești la putere. Normal ar trebui să funcționeze invers, să ai un divident de popularitate, să te ducă la putere, dar la noi e invers. Dacă ai putere și poți să împarți bani și funcții la oameni, ești popular. Toată lumea știe că PSD a fost pe făraș în ultimii doi ani, că președintele care are puterea constituțională să formeze un guvern, nu îi vrea, și a reușit astfel să îl izoleze, astfel încât orice făcea PSD în alegerile astea, nu aveau cu cine să se alieze să formeze Guvernul.

Acest lucru, plus pandemia a dus la pierderea unor votanți de către PSD. Altfel, domnul Ciolacu s-a descurcat totuși foarte bine. El a oprit căderea PSD și a arătat o performanță demonstrând că partidul ăsta încă reprezintă pe cineva, niște categorii de populație care au dreptul să fie reprezentanți.", a declarat Alina Mungiu-Pippidi, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel