Piesă la Teatrul Elisabeta: “Încurcătură la nivel înalt”. Prima producție proprie

La Teatrul Elisabeta are loc, miercuri, 22 octombrie, orele 20:00, premiera comediei bulevardiere, "Încurcătură la nivel înalt", de Ray Cooney. Spectacolul în regia lui Șerban Puiu reunește nume sonore ale teatrului românesc: Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimiș, Gabi Costin și ... o fereastră buclucasă.

Prima producție a Teatrului Elisabeta, "Încurcătură la nivel înalt" este o adaptare după piesa "Out of order" a dramaturgului englez Ray Cooney , pentru care a fost premiat în nenumărate rânduri, printre care și Laurence Olivier, premiu ce recunoaște excelența în teatrul profesionist britanic.

Acțiunea spectacolului se petrece într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar fi trebuit să asiste la o ședință parlamentară importantă. Situația acestora devine una destul de încurcată pentru că în camera de hotel se descoperă cadavrul unui bărbat.

Fiindcă raportarea acestui incident ar scoate la lumină relația de adulter a celor doi, se hotărăsc să ascundă cadavrul găsit lângă fereastră. Planurile acestora sunt date peste cap de către intervenția directorului suspicios a hotelului, a chelnerului care ar face orice pentru un bacșiș sănătos, a soților furioși,dar nu în ultimul rând de secretarul neîndemânatic, de trezirea cadavrului sau de fereastra ce produce dureri de cap la propriu.

Decorul recreează interiorul Westminster Hotel de pe malul Tamisei se încadrează perfect cu izul "belle epoque" a Teatrului Elisabeta, cel mai spațios teatru independent din țară, clădire ce a găzduit în trecut atât Micul Senat al României cât și fostul Club Austro Ungar.

Distribuția în ordinea indicată de autor este Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Cristina Stamate, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Adrian Gheorghe, Anca Dinicu, Vasile Calofir, Iulian Burciu, Lucian Ghimiș, Gabi Costin, Georgeta Ciocârlan, Teodora Păcurar, Valeria Stoian.
Regia este semnata de Șerban Puiu, scenografia de Iuliana Gherghescu iar traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.bilet.ro, www.eventim.ro și pe www.teatrul-elisabeta.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel