Pițurcă, mesaj pentru Hagi: Ianis e cel mai bun număr 10

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Victor Pițurcă spune că Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni decari pe care îi are România în acest moment. El spune că un an a fost pierdut în Italia, la Fiorentina. Totodată, l-a atacat din nou dur pe Gigi Becali. 

"Pe Nedelcu am vrut să îl aduc la Ittihad acum doi ani, dar și el are probleme de oridin fizic. E destul de plăpând. Trebuie muncit foarte mult cu acești jucători", a spus Pițurcă la Telekom.

În schimb, fostul selecționer îl vede pe Ianis Hagi ca fiind unul dintre cei mai buni playmakeri din România.

Ianis, noul număr 10 

"Era normal ca Ianis să nu reușească în Italia. E foarte greu acolo, mai ales că are o vârstă crudă. Are calități tehnice fantastice. A pierdut timp stând acolo. Dacă mai juca un an la Gică era la alt nivel acum. În momentul de față el e unul dintre cele mai bune numere 10 din România. Aș vrea să-i transmit ceva lui Gică. Am observat la echipa de tineret că nu mai da drumul repede la minge. Are vedere periferică și poate jucă dintr-o atingere. La lucrurile astea trebuie să pedaleze".

Pițurcă nu crede că Steaua poate câștiga titlul în acest sezon: "Tot ce se face acolo se face din întâmplare. Nu există o strategie," a mai spus Pițurcă, conform gsp.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel