Papa deține dovada că extratereştrii există

Vaticanul deţine proba clară a existenţei unei civilizaţii extraterestre, spune un fost astronaut NASA, potrivit unui mesaj trimis pe mail cu scurt timp înainte să moară şi care a fost acum scos la lumină într-o serie de dezvăluiri WikiLeaks.

Edgar D Mitchell – al şaselea om care a pus piciorul pe Lună – a făcut o dezvăluire şocantă într-un e-mail trimis în ianuarie 2015, cu doar câteva luni înainte să moară.

El i-a scris lui John Podesta, în prezent şeful campaniei prezidenţiale a lui Hillary Clinton, că Papa Francisc este "conştient" de existenţa unei civilizaţii extraterestre, fiind în posesia unor dovezi în acest sens, potrivit Express.co.uk.

Mailul astronautului american a fost dat publicităţii în urmă cu câteva zile, în seria de mesaje confidenţiale din tabăra Hillary Clinton publicate de WikiLeaks.

[citeste si]

"Nu suntem singuri. In opinia mea, destinul nostru... este sa devenim parte a comunitatii planetare... Trebuie sa fim pregatiti sa ajungem dincolo de planeta noastra si dincolo de sistemul nostru solar pentru a descoperi ce se intampla cu adevarat acolo", a afirmat fostul astronaut, care a pilotat modulul lunar in timpul misiunii Apollo 14, in 1971.

Mitchell a declarat si ca a incercat sa elucideze asa-numitul "incident Roswell", locul unde s-ar fi prabusit, in 1947, o nava extraterestra, insa a fost impiedicat de catre autoritatile militare. Localnicilor "li s-a spus sa nu vorbeasca despre experienta lor de catre militari", afirma Mitchell in timpul celei de-a cincea editii a X-Conference, dedicata celor care cred in farfurii zburatoare si in forme de viata extraterestra, în aprilie, 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel