Pancu, după incidentele de la Craiova - Numai în Giuleşti când se aruncă cu brichete se pierde cu 0-3

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, comentând incidentele de la meciul din Europa League dintre Universitatea Craiova şi Honved Budapesta, în care arbitrul a fost lovit în cap cu un obiect, că numai pe Stadionul Giuleşti când se aruncă brichete din tribună meciurile se pierd la masa verde cu 0-3.

Pancu a făcut referire la meciul FC Rapid - Steaua, din 20 martie 2008, atunci când, la scorul de 1-0, arbitrul Alexandru Deaconu a a întrerupt definitiv jocul în minutul 73 după ce a fost lovit în cap de o brichetă aruncată din tribună, iar formaţia oaspete a câştigat la masa verde cu 3-0.

Joi seara, într-o situaţie similară, partida Universitatea Craiova - Honved Budapesta din turul 2 preliminar al Europa League a continuat după o întrerupere de aproximativ 30 de minute, avându-l la centru pe arbitrul de rezervă.

"Am urmărit meciul Craiovei cu Honved şi pot spune că diferenţa e foarte mare între cele două. Craiova a câştigat la penalty-uri, dar meritau să câştige în timpul regulamentar. Legat de incidentele cu suporterii... se mai întâmplă. Dar aţi văzut că la Craiova s-a reluat jocul. La noi în Giuleşti când a fost cazul bricheta nu s-a putut relua jocul. Numai în Giuleşti e pericol de moarte când se aruncă cu brichete, se întrerupe meciul iar echipa gazdă pierde cu 0-3", a afirmat antrenorul, care în meciul din 2008 se afla pe teren ca jucător.

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a învins-o pe Honved Budapesta cu scorul de 3-1, la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 0-0, după 120 de minute, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. 

Meciul a fost întrerupt în finalul reprizei a doua de prelungiri când au izbucnit incidente între jucătorii celor două echipe, iar o petardă a explodat în apropierea arbitrului Arnold Hunter, care a căzut la pământ ţinându-se de cap, fiind lovit şi de un obiect. Medicii au intervenit imediat, pe teren intrând şi ambulanţa.

Deşi iniţial părea că Arnold Hunter va fi transportat la spital, acesta şi-a revenit după aproximativ 6 minute. El s-a ridicat şi a discutat mai multe minute cu asistenţii, cu al patrulea oficial şi cu observatorii UEFA, apoi a acordat două cartonaşe galbene lui Bence Batik şi Carlos Fortes. 

Meciul a fost reluat după o întrerupere de circa 32 de minute de către arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson, care l-a înlocuit pe Hunter. După câteva secunde, Robinson a fluierat finalul partidei, iar apoi s-a continuat cu loviturile de departajare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel