Obiect de patrimoniu, recuperat de poliţişti

O unealtă de piatră ce ar putea aparţine patrimoniului naţional a fost recuperată de poliţişti din locuinţa unui bărbat.

O unealtă de piatră, care ar putea aparţine patrimoniului cultural naţional, a fost recuperată de poliţiştii argeşeni, miercuri, în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa unui bărbat din comuna Moşoaia.

'Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Moşoaia, la locuinţa unui bărbat bănuit că ar fi deţinut în mod ilicit obiecte care fac parte din patrimoniul naţional cultural al României. Cu ocazia percheziţiei, poliţiştii au identificat o unealtă din piatră, bipenă, susceptibilă a proveni din patrimoniul cultural naţional al României', se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, obiectul a fost predat Direcţiei Judeţene pentru Cultură Argeş, urmând să fie expertizat în vederea stabilirii provenienţei şi importanţei istorice. La percheziţie au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel