Oana Radu a slăbit 30 de kg în 50 de zile. Cum arată acum - FOTO

Oana Radu
Oana Radu

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în ultimele 50 de zile, după ce ajunsese, din nou, la o greutate la care nu se simțea bine.

„După ce în 2014 am slăbit peste 60 de kg, în 2019 m-am îngrășat din nou. Luna trecută am început o nouă dietă. A doua oară când slăbesc. Am slăbit 30 de kg în 50 de zile, de la 104 kg la 75 de kg!", a scris, recent, Oana Radu pe contul ei de Instagram.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice, însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (...) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel