O nouă moarte suspectă în Rusia. Cum a decedat Oleksandr Pisarev, campion la MMA

O nouă moarte suspectă în Rusia. Cum a decedat Oleksandr Pisarev, campion la MMA / Foto: Pixabay, de Rudy and Peter Skitterians
O nouă moarte suspectă în Rusia. Cum a decedat Oleksandr Pisarev, campion la MMA / Foto: Pixabay, de Rudy and Peter Skitterians

Campionul rus la MMA, Oleksandr Pisarev, a murit misterios la vârsta de 34 de ani.

Luptătorul rus de arte marțiale mixte (MMA) Alexander Pisarev a murit la Moscova la vârsta de 34 de ani. Potrivit datelor preliminare, cauza decesului sportivului a fost toxiinfecția alimentară, în special pepenele verde, scrie Obozrevatel.

Astfel de date au fost publicate de canalul de Telegram Mash. Pisarev a fost internat duminică, 30 octombrie, în capitala Rusiei, iar a doua zi a murit. Potrivit antrenorului Magomed Kamilov, sportivul s-a îmbolnăvit după ce a mâncat semințele de la un pepene.

În același timp, potrivit canalului Telegram 112, cauza morții lui Pisarev a fost otrăvirea cu opioide. Cu o zi înainte, el și prietenii lui ar fi băut vin și ar fi mâncat ciuperci, scrie sursa citată.

Pisarev este campionul Moscovei la luptă corp la corp și lupte mixte, finalist al Campionatului European de Arte Marțiale Mixte. A luptat în promoțiile Fight Nights și RCC. Ultima dată când a luptat a fost în 2020, când a pierdut în fața lui Maxim Usoyan.

După cum a raportat Obozrevatel, al 12-lea campion mondial la șah, Anatoly Karpov, a fost internat la Moscova cu o zi înainte. Deputatul Partidului "Rusia Unită" ar fi căzut rău atunci când se afla în stare de ebrietate, a fost dus la spital și acum în stare de comă artificială.

Moarte suspectă în Rusia. Numărul doi al rețelei sociale VKontakte, găsit mort în mare, după un accident bizar

Prim-directorul general adjunct al rețelei sociale ruse VKontakte (VK), Vladimir Gabrielyan, și directorul de achiziții al VK, Serghei Merzlyakov, au murit în luna iulie „ca urmare a unui incident tragic”, relatează RIA Novosti, citând un comunicat al companiei.

„Pligem alături de familie, prieteni și rude. Vladimir și Sergey vor rămâne pentru totdeauna parte din echipa noastră”, a spus serviciul de presă al VK.

Anterior, s-a raportat că Gabrielyan și Merzlyakov au fost dispăruți în Okrug Autonomă Nenets, scrie Meduza.

Numărul doi în rețeaua socială rusă VK, moarte suspectă

După cum a scris Uniunea Crescătorilor de Reni din NAO pe pagina sa de pe VKontakte, pe 6 iunie, în jurul orei 17:30, două vehicule de teren Sherp care se îndreptau de-a lungul coastei Mării Albe către Peninsula Kanin și s-au răsturnat în timp ce traversau râul Bolshaya Bugryanitsa, la 47 de kilometri de satul Shoina, „au fost târâți în mare”.

Alena Gabrielyan și Sergey Olsevich, care se aflau într-unul dintre vehiculele de teren, s-au salvat, Vladimir Gabrielyan și Serghei Merzlyakov, care se aflau în cel de-al doilea vehicul de teren, au dispărut.

După cum notează RBC, Gabrielyan a postat ultima oară pe pagina sa de pe VKontakte un videoclip cu o călătorie cu vehicule de teren Sherp de-a lungul unui drum dificil. Unde a fost înregistrat videoclipul, Gabrielyan nu a indicat.

Publicația Baza, în dimineața zilei de 7 iunie, citând surse, a raportat că trupurile lui Gabrielyan și Merzlyakov au fost găsite de salvatori.

Vladimir Gabrielyan s-a alăturat grupului Mail.ru, care mai târziu a devenit VK, în 2001. În 2005, a preluat funcția de vicepreședinte și director tehnic al companiei. Din 2019, este primul director adjunct al VK, iar din martie 2022 este membru al Consiliului de Administrație. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel