O handbalistă de 15 ani a fost găsită spânzurată în propria locuinţă

handbalista
handbalista

Membrii Clubului Sportiv din Drobeta - Turnu Severin sunt în stare de șoc, după ce una dintre componentele clubului, în vârstă de 15 ani, a fost găsită de către mama sa spânzurată în apartamentul în care locuia.

Luiza Purcăreaţă a fost găsită spânzurată de către mama sa duminică, în jurul prânzului, în debaraua apartamentului din Drobeta - Turnu Severin. Potrivit anchetatorilor, tânăra a lăsat un bilet în care îşi cere scuze familiei şi prietenilor pentru gestul său.

 Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, un echipaj a fost chemat la faţa locului, dar medicii care au încercat resuscitarea mai multe zeci de minute nu au mai putut-o salva pe adolescentă.

 Imediat după incident, vecinii au povestit că tânăra o sunase cu 20 de minute înainte pe mama sa şi i-a transmis că nu mai suportă situaţia şi că are de gând să îşi pună capăt zilelor.

 Din primele informaţii, se pare că tânăra s-a referit la divergenţele pe care le avea cu tatăl său, după ce părinţii se despărţiseră.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel