Urmărește emisiunea live



O emblemă a automobilelor americane, la RAR - FOTO

Facebook RAR
Facebook RAR

O nouă maşină de epocă a ajuns pe mâinile inspectorilor RAR. 

"O emblemă a automobilelor americane, la RAR Vaslui: Cadillac Coupe DeVille, 1977.

Motorul de 7L și dimensiunile generoase nu îl fac să fie prea manevrabil în traficul aglomerat, dar această "clasică" are toate atuurile pentru a fi admirată.

Mașina a fost adusă din SUA în anul 2015", au scris cei de la RAR pe Facebook.

Cadillac Coupe DeVille din 1977 a fost o mașină de lux produsă de Cadillac, o divizie a General Motors, în anul 1977. A făcut parte din gama de modele DeVille, cunoscută pentru dimensiunile sale mari, confortul și stilul distinctiv. Iată câteva caracteristici-cheie ale Cadillac Coupe DeVille din 1977:

Design: Coupe DeVille din 1977 avea un design clasic al mașinilor de lux americane, cu o caroserie lungă și elegantă și indici de stil specifici Cadillac, precum farurile verticale, grila cu ochiuri de albină și accente cromate. Prezenta un stil de caroserie cu două uși, care era popular în acea perioadă.

Motorizare: Coupe DeVille din 1977 era propulsat de un motor V8 de 7,0 litri (425 de inci cubi), cunoscut pentru performanța sa lină și puternică. Producea aproximativ 180 de cai putere și era cuplat la o transmisie automată cu trei trepte.

Dimensiuni: Coupe DeVille era o mașină mare, cu o lungime de peste 19 picioare și o greutate de aproximativ 4.600 de kilograme. Avea un interior spațios, cu scaune confortabile pentru până la șase pasageri, făcând-o o alegere populară pentru familii și pentru cei care apreciau luxul și confortul.

Dotări de lux: Coupe DeVille din 1977 era dotat cu o serie de dotări de lux, inclusiv geamuri electrice, blocare centralizată, scaune electrice, aer condiționat, control de croazieră și un sistem audio premium. Avea, de asemenea, covoare moi, ornamente din lemn și materiale moi la atingere în întreaga cabină, creând o experiență de conducere sofisticată și elegantă.

Siguranță: Siguranța a fost o prioritate în Coupe DeVille din 1977, iar mașina era echipată cu caracteristici de siguranță precum centuri de siguranță, frâne cu disc asistate hidraulic, servodirecție și o coloană de direcție absorbantă la impact. Cu toate acestea, caracteristici moderne de siguranță precum airbag-uri, ABS și control al tracțiunii nu erau obișnuite în acea perioadă.

Popularitate: Cadillac Coupe DeVille a fost o mașină de lux populară în anii '70 și era adesea văzută ca un simbol de statut și reprezentare a luxului și succesului. Atractivă pentru cumpărătorii care căutau o mașină confortabilă și elegantă, cu o prezență impunătoare pe șosea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel