O cisternă cu substanțe periculoase a explodat lângă București. Update: O persoană a murit

Foto: ISU
Foto: ISU

O cisternă cu substanțe periculoase a explodat între localitățile Jilava și Măgurele.

Update: 

„Până în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conștientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a două găsită decedată. Din informațiile preliminare cisternă transporta furaje, iar TIR-ul deșeuri metalice.“, a transmis ISU.

Știre inițială: 

O cisternă cu substanțe periculoase, posibil combustibil, a explodat pe Centura Capitalei, între Jilava și Măgurele, la kilometrul 44.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit în ambele direcții pe DNCB (Centura București), la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unui autotren. Se estimează reluarea circulației după ora 11.20“, se arată într-un comunicat al Centrului INFOTRAFIC.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF. Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului.  Traficul în zonă este restricționat. Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații“, a transmis ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel