Urmărește emisiunea live


Nicolae Voiculeț, susținându-l pe Tudor Gheorghe: „Un patriot care spune lucrurilor pe nume”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Naistul Nicolae Voiculeț a scris un measaj de susținere pentru Tudor Gheorghe.

Naistul Nicolae Voiculeț a transmis un mesaj de solidaritate pentru Tudor Gheorghe, spunând că pentru criticii acestuia, cei 30 de la revoluție nu au trecut degeaba.

Voiculeț a început mesajul cu „RESPECT #TudorGheorghe". Artistul a transmis că: „Cineva trebuia odată să ia o atitudine! DA, așa este, au trecut 30 de ani #degeaba! Poate că pentru „minicaramitri" și alți criticii ai lui Tudor Gheorghe, acești ani nu au trecut degeaba, or fi având buzunarele doldora, dar pentru cei mai mulți dintre români, DA, au trecut degeaba! Mulți dintre noi suntem împrăștiați prin lume, iar alții, la fel de mulți, se chinuie in țară să supraviețuiască o viață foarte grea, zi de zi".

Promovator al României

 

Nicolae Voiculeț a pledat pentru faptul că a reprezentat interesele României și ale culturii românești peste tot în lume, cunoscând îndeaproape „democrații, libertăți și drepturi".

„Asta e realitatea de azi a României și a românilor după 30 de ani, nu a câtorva trădători care au secătuit țara și au înrobit acest neam! Se spune că: << Ura este răzbunarea lașului pentru frica pe care a simțit-o >>. Și ăsta e doar începutul! L-ați făcut bolșevic și comunist pe Tudor Gheorghe... doar pentru ca e patriot și spune lucrurilor pe nume și asta vă deranjează și vă strică planurile! Să vedem atunci cum o să vă luați și de mine care sunt fiu de preot, cu rude închise în pușcării comuniste. Am promovat România și misticul sacru al satului românesc în sute de concerte pe glob, am avut reședințe aproape 30 de ani în străinătate, din care 20 de ani numai în SUA, cunosc democrații, libertăți și drepturi, chiar de la cei care le-au inventat, am slujit numai și numai cultura română, cu credință in Dumnezeu și-n tot neamul meu! Și ca mine mai sunt!", a mai declarat Voiculeț

Sătui de hoți

 

Naistul a încheiat mesajul prin întrebarea retorică „Cu noi ce faceți?" și i-a transmis un mesaj lui Tudor Gheorghe, în speranța că cei doi se vor reuni pentru un concert împreună.

„Cu noi ce faceți??? Că și noi suntem tot patrioți, și ne-am săturat de hoți! Nu am mai cântat de mult cu Tudor Gheorghe...de peste 10 ani de când am făcut doar noi doi, la un turneu în SUA și Canada. Acum, mai mult ca oricând îmi doresc să cântam împreună pe aceeași scenă, pentru #adevăr! #PentruRomânia!", a încheiat Voiculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel