Nicolae Stanciu, debut cu gol la Sparta, în primul meci oficial

Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz

Suporterii Spartei Praga sunt în delir. Nicolae Stanciu a înscris în primul meci oficial, în partida cu Slovan Liberec, câștigată de Sparta cu 2-0. 

Internaționalul român a profitat de o gafă a fundașilor adverși, șutând puternic de la marginea careului.

Al doilea gol pentru Sparta a fost înscris tot de o nouă achiziție, de Kanga, mijlocaș central, care a înscris din penalty.

„Stanciu și Kanga au intrat bine în partidă și sunt bucuros că au înscris. Pentru primul meci a fost destul de bine. Mi s-a părut că au înțeles destul de bine ce au de făcut și ce le-am cerut, dar vreau mai mult de la ei. A fost primul meci după vacanța de iarnă și au nevoie de timp pentru a-și îmbunătății relațiile de joc și comunicarea cu ceilalți fotbaliști. Aceste lucruri se vor rezolva în timp. În repriza a doua nu am jucat prea bine, o să analizăm ce s-a întâmplat", a declarat antrenorul Andrea Stramaccioni.

 

Suporterii Spartei, într-un număr masiv la meci

„Sunt foarte bucuros că am înscris, dar cel mai important lucru este că a câștigat echipa. (...) Am jucat bine în prima repriză, dar a doua parte nu a fost grozavă. Avem timp, săptămâna viitoare, să ne îmbunătățim jocul. (...) Vreau să mulțumesc suporterilor, au fost extraordinari, ne-au susținut și i-am simțit foarte aproape. Nu mă așteptam să vină atât de mulți fani, pentru că a fost destul de frig, dar suporterii au fost fantastici și vreau să le mulțumesc pentru atmosferă. Am simțit în teren cum ne-am împins de la spate și sper ca atmosfera să fie la fel la fiecare partidă", a declarat decarul român.

Sparta Praga, echipă la care mai evoluează și Niță și Vătăjelu, a ajuns pe locul 4 în campionat, la două puncte de locul 2, obiectivul echipei lui Stramaccioni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel