Nicaragua a anunţat primul meci amical din istorie cu Argentina

Federaţia nicaraguană de fotbal (Fenifut) a anunţat, miercuri, că selecţionata naţională va susţine pentru prima oară în istoria sa un meci amical contra Argentinei, pe data de 7 iunie, informează agenţia spaniolă EFE.

'Acest meci va avea loc pe 7 iunie, la San Juan del Sur (vestul ţării), între selecţionata A a Argentinei şi selecţionata A a Nicaraguăi', a anunţat preşedintele Fenifut, Manuel Quintanilla, într-o conferinţă de presă. Partida va fi istorică pentru Nicaragua, o ţară cu tradiţie în baseball, fiind totodată pentru prima oară când echipa naţională de fotbal va juca în compania uneia din cele mai bune echipe din lume.

'Pentru Nicaragua este o mare onoare, iar pentru jucători, o mare oportunitate să joace cu una din cele mai bune echipe din lume', a precizat, la rândul său, selecţionerul echipei nicaraguane, costaricanul Henry Duarte.

Nicaragua, o ţară cunoscută mai mult pentru campionii mondiali la box decât pentru fotbal, a făcut progrese în ultimii ani, urmând să participe în SUA la competiţia Gold Cup 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel