Naționala României, lovită de epidemia de coronavirus. Cinci jucători blocați

România ar trebui săîntâlnească Islanda pe 26 martie, în semifinalele barajului pentru Euro 2020, însă mulți jucători sunt afectați de măsurile luate pentru combaterea coronavirusului.

Astfel, sunt șanse mari ca portarii Ciprian Tătărușanu, Ionuț Radu și fundașii Romario Benzar, Vasile Mogoș, Vlad Chiricheș să nu ajungă la lot. Italia a intrat în carantină totală, iar în această situație se află de ieri și cinci zone din Franța. Printre ele se numără și regiunea Auvergne Rhones Alpes, unde este situat orașul Lyon.

Romario Benzar a explicat, pentru Digi Sport, situația sa: "Este destul de grav. Situația nu este deloc simplă, stăm în casă. Suntem în carantină, nu avem voie să ieșim afară din casă. S-au anulat antrenamentele. Nu este deloc plăcut să nu putem merge să ne antrenăm. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, deocamdată aveam antrenamentele suspendate."

Barajul cu Islanda

România a ratat calificarea la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă din 15 noiembrie, când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

Tricolorii păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. Ei vor întâlni Islanda în deplasare, pe 26 martie, în cealaltă semifinală a culoarului A al barajelor urmând să se înfrunte Bulgaria şi Ungaria. În finală, pe 31 martie, pentru un bilet la Euro 2020, se vor bate câştigătoarele celor două semifinale, meciul urmând să aibă loc în Bulgaria sau Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel