MP amână desemnarea candidaților pentru București. Băsescu, posibil candidat la Capitală

Eugen Tomac, președintele executiv al  Mișcării Populare, a declarat, sâmbătă,  că în Colegiul Naţional s-a decis amânarea discuţiei privind candidaturile pentru sectoarele din Bucureşti şi Primăria Generală. Potrivit unor surse politice, Traian Băsescu și-ar putea anunța candidatura pentru Primăria Capitalei.

"Am analizat şi am dezbătut situaţia candidaturilor pentru oraşele municipiile reşedinţă de judeţ. (...) Au fost validate apropape toate municipiile reşedinţe de judeţ din ţară. Nu s-a discutat în Colegiul Naţional de astăzi, a fost amânat pentru altă şedinţă situaţia candidaturilor pentru Bucureşti, atât pentru sectoare, cât şi pentru Primăria Generală", a declarat, pentru Mediafax preşedintele executiv al Mişcării Populare Eugen Tomac

Colegiul Naţional al MP s-ar putea reuni, cel mai probabil la sfârşitul lunii, pentru a valida restul candidaturilor pentru municipiile reşedinţă de judeţ, a afirmat Eugen Tomac.

În rândul candidaturilor validate, sâmbătă, de Colegiul Naţional al MP se numără cele pentru municipiile pentru Alexandria, Galaţi, Brăila, Constanţa şi Deva.

[citeste si]

Înainte de Colegiului Naţional au existat discuţii referitoare la candidaturile pentru sectoarele din Capitală, printre numele vehiculate drept posibili candidaţi figurând şi cel al lui Robert Turcescu. Tomac a precizat că acesta nu va candida, dar va ajuta MP pe partea de comunicare.

Potrivit unor surse, Traian Băsescu și-ar putea anunța candidatura după ce numele acestuia va fi inclus într-unul dintre sondajele MP care se va realiza în perioada următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel