Moarte Răzvan Ciobanu. Lazarus: Nu era singur în mașină. Persoana pe care am identificat-o eu...

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

În direct la România TV jurnalistul Luis Lazarus face precizări cu privire la accidentul designerului Răzvan Ciobanu. 

Luis Lazarus spune că Răzvan Ciobanu nu ar fi fost singur în mașină și că ar fi fost mai multe momente în care designerul nu ar mai fi fost văzut de nimeni în seara de dinaintea accidentului. 

”Este ușor ciudat, dacă putem spune așa. Sunt niște găuri în programul lui Răzvan Ciobanu din seara respectivă. Mai exact în cursul după-amiezii și în cursul serii sunt niște momente în care nimeni nu știe unde a fost. El pleacă însoțit de la festivalul de muzică electronică în jurul orelor 19:00 și după aceea este văzut undeva în jurul orelor 23:00, tot cu un tip în mașină. Nu știm dacă e aceșlași. Nu știm ce s-a întâmplat cu el între 19 și 23 și nici între 23 și 7 dimineața”, a precizat Luis Lazarus în direct la România TV.

Cine era în mașină cu Răzvan Ciobanu?

”Am încercat să depistez persoana respectivă și el făcea parte din anturajul lui Răzvan. Pretinde și el că e un fel de designer așa. Unii zic că ar fi chiar dealer de droguri, stupefiante, nu s-a confirmat încă treaba asta. Cert este că nici eu nu am să îi dau numele. La un moment dat, poliția ar fi indentificat o persoană care ar fi fost cu el în mașină și persoana ar fi fost audiată și ar fi recunoscut că a fost cu el în mașină, dar peste 800 de metri a coborât. În schimb, această persoană pe care am identificat-o eu nu a fost audiată. E sigur că nu a fost audiată, deci avem de a face cu o a doua persoană”, susține Luis Lazarus.

Imagini lipsă de pe camerele de supraveghere

”Imaginile de pe camera de supraveghere care bătea în unghiul respectiv nu mai sunt. În jurul orei 01:00 există o săritură importantă de câteva zeci de minute. (...) De asemenea au mai dispărut circa șapte minute de pe o altă cameră de supraveghere. O cameră care dădea în spre locul unde s-a oprit mașina”, a mai precizat Lazarus. 

Răzvan Ciobanu ar fi încercat să vândă niște imagini

În cadrul intervenției televizate, Luis Lazarus a vorbit și despre faptul că Răzvan Ciobanu ar fi încercat să vânda niște imagini. 

”La un moment dat, el a avut intenția să vânda niște imagini aflate pe un CD. Se întâmpla în 2011. Și în aceste condiții s-au înghesuit toți acasă la el ca să ajute, zic ei, dar eu cred că aceștia căutau materialele cu pricina”, a mai precizat Luis Lazarus la România TV. 

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc pe data de 29 aprilie în localitatea Săcele, județul Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel