EXCLUSIV  Miresele extravagante, în tendințele anului 2019!

mireasă
mireasă

Vă prezentăm rochiile de mireasă care sunt la modă în 2019! Află ce recomandă marii designeri vestimentari ai lumii și ce trebuie să alegi pentru a fi mireasa perfectă!

SEZONUL NUNȚILOR BATE LA UȘĂ! 

Tendințele de la Milano, Londra, Barcelona și New York fac ravagii! 

Anul acesta vom vedea cele mai diferite mirese de până acum! Care sunt sfaturile celor mai mari designeri pentru cea mai așteptată rochie de mireasă? 

2019, anul mireselor îndrăznețe!

Anul acesta găsim în trend atât rochii tradiționale de mireasă, cât și inedite, perfecte pentru miresele îndrăznețe! 

Marii designeri ai lumii, vin în ajutorul celor care sunt în dilemă atunci când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă! 

Pietrele prețioase, în mare vogă anul acesta!

Noile tendințe reprezintă clar rochiile strălucitoare, accesorizate cu pietre, paiete sau cristale. Tot anul 2019 stă sub semnătura rochiilor extrem de decoltate, care pun în evidență siluetele mireselor. Curelele din pietre pentru marcarea taliei și pentru înfrumusețarea ținutei sunt accesorii nelipsite! Rochiile cu bijuterii prețioase sunt cele mai vizate în acest an, făcând parte din colecțiile de lux ale celor mai mari designeri de rochii de mireasă din lume! 

Chiar dacă alegi un model stil prințesă sau o rochie stil sirenă, acest nou trend cu aplicații de pietre, paiete și mărgele, emană eleganță și rafinament și te urcă în topul mireselor din lume!

Ce să-ți alegi în funcție de cum arăți? 

Rochia de mireasă cu broderii aplicate

Această rochie este specifică anului 2019! Colecțiile de rochii de mireasă cu broderii fine, aplicate manual, chiar și cu o combinație de mai multe stiluri de broderii sunt extrem de interesante! Dantela este un element nelipsit, deoarece denotă eleganță și stil!

Rochia de mireasă decoltată 

Se poartă rochiile cu decolteuri adânci în V sau cu spatele decoltat, accesorizate cu pietre, mărgele sau paiete! Rochiile cu decolteuri adânci sunt rochii fluide, ușoare sau sirene și de cele mai multe ori sunt ușor transparente. Senzualitatea se face remarcată prin aceste modele, fiind încadrate în secțiunea haute-couture și sunt extrem de căutate mai ales de miresele îndrăznețe, care vor să iasă în evidență și să fie sexy în cea mai importantă zi a vieții lor!

Rochia de mireasă cu trenă detașabilă sau rochia 2 în 1...

Visul mireselor de a purta două rochii este îndeplinit, una stil prințesă și alta stil sirenă! Designerii au inventat trena detașabilă pentru a fi pe gustul mireselor care vor acest accesoriu doar pentru poze și pentru intrarea în biserică! Este un element comod, care îmbogățește ținuta și care se poate da jos în orice moment, iar mireasa poate rămâne într-o ținută mult mai comodă pentru petrecere! 

Rochia de mireasă simplă 

Rochia de mireasă simplă, fără aplicații se regăsește și anul acesta și desigur are un singur element diferit, un spate decoltat, un accesoriu în talie, o inserție de dantelă sau o trenă detașabilă. Modelele de rochii de mireasă simple, sunt alese în general de femeile elegante și conservatoare, având un stil deosebit! 

Rămâne de văzut care vor fi alegerile femeilor anul acesta pentru marea zi din viața lor!

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel