Mircea Lucescu propune schimbarea Ligii 1. "Avem un campionat judeţean"

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu vrea schimbarea formatului Ligii 1 şi propune ca nicio echipă să nu retrogradeze în acest sezon. 

"Decizia colectivă trebuie să fie foarte bine gândită. În situațiile dificile, se iau măsuri speciale. Ar fi momentul să nu se țină cont de regulament și să se treacă la un campionat cu 18 echipe. Să rămână toate cele 14 și să vină patru echipe din B. S-ar face 18 echipe.

S-au schimbat mult lucrurile față de anii trecuti. Autoritățile locale pot ajuta echipa de fotbal, există legea sponsorizării, sunt și niște posibilități oferite și de televiziuni. Se poate ține o echipă de fotbal. S-au facut stadioane noi, în toate marile orașe, au nevoie de echipe la nivelul acelor stadioane. Trebuie să avem un campionat mai puternic.", a declarat Mircea Lucescu, conform digisport.ro

"Avem un campionat judeţean"

"Față de vestul Europei avem un campionat județean. Cui i-a servit faptul că Urziceniul a câștigat campionatul și pe urmă a disparut? Echipele mari, orașele mari, rămân în umbră. Petrolul are un stadion foarte bun, Aradul la fel, Oradea o sa aibă, Timișoara abia așteaptă. Infrastructura e baza pentru marea performanță.

Emomentul pentru o astfel de decizie. Și televiziunile ar fi interesate, ar avea o masă de suporteri care acum nu sunt intereseate de Divizia A. Rapid, Petrolul, Dinamo să fie în Divizia A. Play-off-ul să se joace, iar ce e mai jos să se înghețe și să le permită echipelor să se refacă", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel