Ministrul Energiei insistă: Avere dobândită prin închirierea unui site

Victor Grigorescu, ministrul Energiei
Victor Grigorescu, ministrul Energiei

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu revine cu o serie de declaraţii şoc privitoare la platforma online care i-a adus venituri de aproximativ 800 000 de lei, relatează Hotnews.ro. Conform declaraţiilor lui Grigorescu, site-ul a avut un ''început funcţional şi atractiv" pentru care a primit mai multe oferte, astfel că a decis să îl închirieze pentru un an. 

Sumă record pentru închiriera unui site

Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu insistă pe tema platformei online care i-au adus câştiguri fabuloase. Conform declaraţiilor ministrului pentru Hotnews.ro, site-ul care este aproape nefuncţional i-ar fi adus mai multe oferte de nerefuzat. 

Platforma a fost un start-up functional si atractiv pentru care am primit mai multe oferte la momentul respectiv. Am acceptat o oferta de a ceda folosinta acestei platforme timp de un an contra sumei de 792 000 lei, impozabili, care se regaseste in declaratia mea de avere, cu optiunea ca la finalul contractului sa pot dezvolta un proiect de anvergura. O alta tranzactie nu a mai avut loc. Domeniul online pe care a functionat platforma este inregistrat pe numele meu personal, iar tranzactia a fost facut de asemenea in nume personal, motiv pentru care ea si figureaza ca atare in declaratiile de avere." a declarat Victor Vlad Grigorescu.

Averea, verificată de ANI

Totodată Grigorescu ţine să menţioneze că este de acord să se supună oricărei investigaţii.

Referitor la verificarea declaratiilor mele de avere din partea Agentiei Nationale de Integritate (ANI), consider ca aceasta este cat se poate de normala. Inteleg ca ea a fost declansata la cererea unei persoane particulare, lucru posibil si firesc conform legilor in vigoare. Orice declaratie de avere, mai ales a demnitarilor statului roman, poate fi contestata sau verificata la solicitarea oricui doreste sa depuna o astfel de cerere. Asadar, consider ca investigatia este cat se poate de normala si sunt la dispozitia ANI fara nici un fel de rezerve. (...) Domeniul respectiv  fost inregistrat in anul 2012 si se afla in continure in proprietatea mea. A fost un proiect care a rezultat din experienta mea indelungata la Bruxelles si din cunoasterea politicilor economice de la nivelul Uniunii Europene." se arată în declaraţia ministrului Energiei pentru aceeaşi publicaţie.

Conform unei verificari realizate de Hotnews.ro site-ul nu ar avea decât 14 vizite zilnice. 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel