Mihai Neicuţescu (Dinamo) - Să poţi juca într-un derby e cea mai mare motivaţie

Jucătorul echipei Dinamo, Mihai Neicuţescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu are nevoie de niciun fel de motivaţie în perspectiva meciului cu FCSB, de sâmbătă, simpla prezenţă într-un derby fiind de ajuns.

"Acel 2-2, când au marcat Puljici şi Ekeng, a rămas cel mai frumos derby din ultimi ani pentru mine, deşi l-am văzut din tribună. Sper să vină cât mai repede golul şi în campionat pentru mine. Ar fi o bucurie enormă pentru mine să înscriu într-un derby. Acum nici nu mai contează cine înscrie, sper să câştigăm. Nu ştiu dacă pentru un asemenea meci trebuie să te mai motiveze cineva, să poţi juca un derby e cea mai mare motivaţie. Noi încercăm să le explicăm jucătorilor străini ce înseamnă un meci cu Steaua, dar e foarte greu le spui din gură ce înseamnă un derby. Important e să fim uniţi, asta e cel mai important înr-o echipă. Ştim toţi ce poate galeria noastră, nu cred că există un termen de comparaţie cu ceea ce se întâmplă la noi în peluză", a declarat Neicuţescu.

Atacantul Robert Moldoveanu se bazează în derby pe suportul fanilor dinamovişti: "Pentru mine cel mai frumos meci cu FCSB este acel 4-2 când am câştigat în Ghencea, când a dat Dănciulescu foarfecă. Atmosfera este foarte bună, am pregătit foarte bine meciul cu Steaua, o să fie un meci de luptă şi care va fi mai motivat acela va câştiga. Eu zic că o să fie spectacol în tribune, fanii noştri vor pregăti o coregrafie frumoasă, şi noi, dacă vom fi motivaţi o să dăm totul ca să câştigăm. E un meci special pentru toată lumea, sper să-l câştigăm să-l facem fericit pe Unicul căpitan. Nu cred că există ceva mai special decât să joci un derby cu Steaua. Au şi ei jucători tineri la fel ca noi, trebuie să fim atenţi fiecare pe postul pe care joacă. Nu putem spune că are vreun jucător care să poată face diferenţa. Noi îl avem pe Dan Nistor care trage echipa după el, dar nu stăm într-un singur jucător".

Partida FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel