Microbuz cu 19 elevi, implicat într-un accident. Șoferul celeilalte mașini fugise din CARANTINĂ. Ce alte NEREGULI au fost depistate

Foto: ISU Suceava
Foto: ISU Suceava

Şoferul care s-a ciocnit violent de microbuzul şcolar în accidentul din comuna Arbore a judeţului Suceava trebuia să se afle în carantină.

Șoferul mașinii care s-a izbit violent de microbuzul școlar în care se aflau 19 copii are 20 de ani și fugise din carantină atunci când s-a produs accidentul. Pe de altă parte, microbuzul care transporta elevi a fost modificat pentru a mări numărul de locuri, iar scaunele nu erau dotate cu centuri de siguranţă, aşa cum prevede legislaţia, transmite RealitateaPlus. Asta au constatat polițiștii în urma primelor verificări.

VEZI ȘI: Accidentul cu microbuzul în care erau 19 copii, înregistrat clar de o cameră de supraveghere

Reamintim că un microbuz cu 19 elevi s-a ciocnit, miercuri după-amiază, cu două mașini în județul Suceava. În urma evenimentului rutier a rezultat un număr de 23 de victime (19 victime din microbuz şi 4 victime din autoturismul marca VW), care au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava. În final, doar două persoane au rămas internate. Elevii au vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani. 

VEZI ȘI: PLANUL ROȘU a fost activat. Microbuz cu 19 elevi, implicat într-un accident în Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel