Michael Jordan spune că vedeta Stephen Curry nu este încă demnă de Hall of Fame

Legenda baschetului profesionist nord-american Michael Jordan, în prezent proprietarul echipei Charlotte Hornets, spune că vedeta celor de la Golden State Warriors, Stephen Curry, trebuie să mai aştepte până la includerea în Hall of Fame-ul NBA, scrie dpa.

Este un jucător mare, dar nu încă pentru Hall of Fame. Nu acum, a spus Jordan într-un interviu televizat, declaraţie primită cu rezerve în presa de specialitate de peste Ocean.

Jordan a câştigat de cinci ori în timpul carierei sale titlul de MVP (Most Valuable Player), între 1988 şi 1998, în timp ce Curry are doar două asemenea distincţii. Cu toate acestea, în 2016 Curry a câştigat acest titlu prin votul unanim al celor aflaţi în juriul ce a decis câştigătorul, unanimitate de care Jordan nu s-a bucurat niciodată.

De asemenea, specialiştii susţin că Stephen Curry a avut rivali mult mai valoroşi, printre care starul LeBron James, decât a avut Michael Jordan în perioada sa.

Mai mult, cu un procentaj al carierei de 47,7% puncte realizate din teren şi 43,6% lovituri reuşite de trei puncte, Curry este cel mai bun aruncător din istoria NBA. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel