EXCLUSIV  Bode: Constructorii Metroului din Drumul Taberei l-au păcălit pe Cuc. Replica: Orban și gașca lui au fost păcăliți!

Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor în Guvernul Dăncilă, a reacţionat în exclusivitate pentru DC NEWS după ce Lucian Bode, actualul ministru interimar al Transporturilor a afirmat că termenul de finalizare al magistralei M5 a fost o "păcăleală". 

"Realitatea este aceasta. Orban şi toată gaşca lui de miniştri incompetenţi au fost păcăliţi de constructor când au mers pe şantier în luna noiembrie şi le-au mai acordat un termen de graţie de încă 6 luni de zile pentru încă un izvor. Eu, ca ministru, îi făcusem pe cei care construiesc magistrala M5 să îşi asume termenul de decembrie, dar graţie incompetenţei dlui Orban, care nu se pricepe la absolut nimic decât la a arunca vina pe alţii, au mai primit un termen de graţie de 6 luni. Deci românii sunt păcăliţi de incompetenţa Guvernului Orban", a spus Răzvan Cuc în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Lucian Bode: Răzvan Cuc a fost păcălit

"Nu ştiu cum şi-au asumat unii ca termen sfârşitul anului 2019, în condiţiile în care nu erau comandate porţile de acces. Chiar dacă erau comandate în august-septembrie, veneau în câteva luni şi nu puteau fi montate la timp. I-au păcălit pe cei care au condus ministerul anul trecut, dar şi pe cei dinaintea dlui Cuc.", a declarat Lucian Bode în şedinţa de Guvern. 

VEZI ŞI Metrou Drumul Taberei. Lucian Bode: Răzvan Cuc a fost păcălit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel