Messi, salariu uriaş la Barcelona. Radu Banciu, acid: Dacă era cinstit, nu lua mai mult de atât

Radu Banciu îl face praf pe Leo Messi. Sursa: Pixabay
Radu Banciu îl face praf pe Leo Messi. Sursa: Pixabay

Jurnalistul Radu Banciu a reacţionat după ce detalii despre salariul uriaş al lui Messi (peste 500 de milioane de euro în trei ani) la Barcelona au apărut în presă. 

„Aş considera că între Messi şi cel care i-a dat banii hoţul e Messi. E un clişeu aici, o formulă care nu m-a convins niciodată. Se spune mereu că fotbalistul nu e de vină şi că prost e cel care o dă. Eu aş spune că fotbalistul e un hoţ, pentru că el şantajează patronul. Messi nu ar fi jucat la Barca pe doar 55 de milioane.

Fotbalistul este hoţul, el îţi forţează mâna. Acest clişeu că fotbaliştii nu au furat, nu au jefuit o bancă…Ba da! Fotbaliştii sunt exact ca jefuitorii de bănci. Messi, dacă ar fi fost cinstit, ar fi spus >. Messi ajunge la 350.000 de euro pe zi, sumă la care toată redacţia Look nu ajunge într-o viaţă.

Care e diferenţa între a avea 100 de milioane de euro şi 550? Ce faci cu banii? Făcusem eu un calcul: dacă ai şase milioane de euro, timp de 50 de ani tu poţi să cheltul 10.000 de euro pe lună. Asta la şase milioane, nu la 555! Cât ai putea cheltui pe lună dacă ai avea 555 de milioane? Ce să faci cu banii ăia?

Azi am citit cum cei de la Barcelona se justificau că el produce mai mult decât câştigă. Şi dacă ar produce mai mult decât ar câştiga, ţi se pare normal ca un fotbalist, fie el Messi, să câştige o asemenea sumă? E absolut ridicol. Ar trebui plafonate salariile. El nici nu ştie să numere până la suma aia, e ceva intolerabil”, a declarat Banciu la Look Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel