Messi, amenințat de un boxer mexican după gestul starului argentinian: Să nu dea Dumnezeu să te găsesc! - Video

Messi, amenințat de un boxer mexican după gestul starului argentinian: Să nu dea Dumnezeu să te găsesc! - Foto Agerpres
Messi, amenințat de un boxer mexican după gestul starului argentinian: Să nu dea Dumnezeu să te găsesc! - Foto Agerpres

Lionel Messi a contribuit cu un gol în victoria Argentinei cu Mexic, scor 2-0, din cadrul etapei secunde a Grupei C de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Argentinienii au sărbătorit victoria în vestiar, iar imaginile au apărut și pe internet. Însă, starul Messi l-a deranjat pe Canelo Alvarez, în momentul în care boxerul mexican a observat ce se întâmplă cu tricoul țării sale.

Gestul lui Messi

Concret, Messi a făcut schimb de tricouri cu un adversar mexican, iar echipamentul stătea pe jos în momentul filmării de la vestiar.

La un moment dat, Lionel Messi pare să îl lovească cu piciorul în timp ce se descalță, fapt care l-a deranjat la maximum pe campionul mondial WBA, WBC, WBO și IBF, Canelo Alvarez.

"Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!", a scris Alvarez pe contul oficial de Twitter. 

VIDEO

Vezi și - Messi ar fi aproape de un acord cu Inter Miami (presă)

Marele fotbalist argentinian Lionel Messi este aproape de a ajunge la un acord cu clubul american Inter Miami pentru finalul sezonului european 2022-23, relatează cotidianul The Times, citat de DPA.

Contractul argentinianului cu Paris Saint-Germain va expira la finalul actualului sezon competiţional şi a fost vehiculată o revenire la FC Barcelona, de unde a plecat în 2021, dar The Times scrie că Messi va pleca în Major League Soccer (MLS).

Clubul Inter Miami se arată încrezător că Messi va semna după încheierea Cupei Mondiale din Qatar, unde căpitanul echipei Argentinei a marcat în ambele meciuri ale selecţionatei Albiceleste. Mutarea la Inter Miami, club la care David Beckham este coproprietar, va face din Messi cel mai bine plătit jucător din istoria MLS, echipa din Florida având în vedere şi alte transferuri de marcă.

Uruguayanul Luis Suarez şi spaniolul Cesc Fabregas, foşti colegi cu Messi la Barcelona, sunt câteva dintre numele menţionate, Suarez încheind o perioadă scurtă petrecută la Nacional Montevideo, în timp ce Fabregas joacă la echipa italiană de ligă secundă Como.

Posibila venire a lui Messi în MLS s-ar produce la mijlocul sezonului, care începe în februarie, oferind un impuls fotbalului nord-american în perspectiva Cupei Mondiale din 2026, care va fi găzduită împreună de SUA, Canada şi Mexic. 

Vezi și - CM 2022, Qatar: Clasamentul golgheterilor și programul meciurilor

Numărul de goluri marcate în primele opt zile ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar a ajuns la 67, iar ecuadorianul Enner Valencia şi francezul Kylian Mbappe sunt liderii clasamentului golgheterilor. 

Clasamentul golgheterilor după meciurile de duminică:

3 goluri: Enner Valencia (Ecuador), Kylian Mbappe (Franţa)

2 goluri: Bukayo Saka (Anglia), Mehdi Taremi (Iran), Olivier Giroud (Franţa), Ferran Torres (Spania), Richarlison (Brazilia), Cody Gakpo (Olanda), Lionel Messi (Argentina), Andrej Kramaric (Croaţia), Alvaro Morata (Spania). Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel