Messi a reluat antrenamentul colectiv cu Barcelona înaintea meciului cu Betis Sevilla

Argentinianul Lionel Messi, atacantul campioanei en titre FC Barcelona, accidentat la pulpa piciorului de pe data de 5 august, a revenit la antrenamentul colectiv miercuri, în timp ce clubul catalan, învins în meciul de debut al sezonului la Bilbao de Athletic (0-1), va întâlni duminică Betis Sevilla, în etapa a 2-a din la Liga, informează AFP.

Atacantul argentinian s-a accidentat la pulpa piciorului drept la primul antrenament de la reluarea pregătirilor, accidentare care l-a făcut să rateze turneul de pregătire al "Barcei" din Statele Unite.

Messi s-a antrenat singur miercuri dimineaţă înainte de a se alătura coechipierilor săi în cursul după-amiezii. Chiar dacă titularizarea sa pentru meciul de duminică cu Betis nu este încă decisă, Barcelona se confruntă însă mai multe indisponibilităţi în atac după meciul de la Bilbao.

Uruguayanul Luis Suarez va fi absent o lună din cauza unei accidentări musculare la pulpa piciorului drept, iar francezul Ousmane Dembele cinci săptămâni pentru o accidentare la coapsa stângă.

Catalanii ar putea conta, în schimb, pe noua achiziţie Antoine Griezmann.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel