Medalii pentru România la europene, rezultate în Liga 1 - Sinteza știrilor din sport, luni, 27 Mai

Vă prezentăm știrile sportive ale dimineții de luni 27 mai 2019.

* Gaz Metan Mediaş a învins-o în deplasare pe Dunărea Călăraşi, cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, în etapa a 13-a a fazei play-out în Liga I de fotbal.

* Concordia Chiajna a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 4-1 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

* Fotbalistul român Alexandru Băluţă a marcat golul victoriei pentru Slavia Praga, în derby-ul câştigat cu scorul de 2-1 în faţa echipei Sparta Praga, duminică, în etapa a 35-a, ultima, a campionatului Cehiei.

* Sportivii români au cucerit o medalie de aur şi trei de bronz, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Baku (Azerbaidjan), după argintul pe echipe câştigat vineri.

* Sportivele române au cucerit trei medalii, una de argint şi două de bronz, duminică, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Osijek (Croaţia), potrivit site-ului competiţiei.

* CS Universitatea Cluj s-a clasat pe locul 5 în SuperLiga CEC Bank la rugby, duminică, după ce a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 22-17 (10-10), într-un meciul pentru poziţiile 5-6, pe Stadionul Olimpia din Bucureşti.

* U-Banca Transilvania Cluj a învins-o pe SCM U Craiova cu scorul de 89-82 (26-13, 24-27, 15-13, 24-29), duminică, pe teren propriu, în primul meci din finala mică a Ligii Naţionale de baschet masculin.

* CSA Steaua (Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Maria Andreea Gheorghe, Anca Săveanu) a câştigat titlul de campioană naţională pe echipe la floretă feminin, duminică, în Sala Ana Pascu din Bucureşti, potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă.

* Şase pugilişti români s-au calificat, duminică, în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box pentru juniori, care au loc pe Patinoarul Dunărea din Galaţi.

* Tenismanul nipon Kei Nishikori s-a calificat duminică în turul secund al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem din acest an, după ce a trecut fără probleme de francezul Quentin Halys (153 ATP), cu 6-2, 6-3, 6-4.

* Tenismanul elveţian Roger Federer, nr.3 mondial, a revenit cu o victorie la turneul de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce l-a dominat duminică pe italianul Lorenzo Sonego (73 ATP) cu 6-2, 6-4, 6-4, după o oră şi jumătate, la patru ani de la ultima sa participare la turneul parizian.

* Pilotul britanic Lewis Hamilton, plecat din pole position, a câştigat duminică Marele Premiu al Principatului Monaco la Formula 1, a şasea etapă a Campionatului Mondial, fiind cronometrat cu timpul de 1h 43 min. 28 sec. 437/1000 după 260,286 km.

* Italianul Dario Cataldo (Astana) a câştigat, duminică, cea de-a 15-a etapă a Turului ciclist al Italiei, disputată între Ivrea şi Como, pe distanţa de 232 km, fiind cronometrat cu timpul de 5h 48 min. 15 sec. (medie orară 39,9 km), în timp ce ecuadorianul Richard Carapaz (Movistar) şi-a păstrat tricoul roz al liderului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel