VIDEO Masca își schimbă modelul când RESPIRI. Surpriză pentru fanii HARRY POTTER

Artista Stefanie Hook din Colorado, Statele Unite, și-a arătat masca magică pe Internet și a devenit virală, strângând mai bine de 2 milioane vizualizări.

Artista Stefanie Hook din Colorado, Statele Unite, și-a arătat masca magică pe Internet și a devenit virală, strângând mai bine de 2 milioane vizualizări, transmite BoredPanda.

La început, masca este o simplă bucată textilă neagră. Însă, odată cu respirația purtătorului, protecția facială se colorează și conturează Harta lui Marauder din celebra serie Harry Potter.

Hook, care vinde confecțiile online prin compania sa CPEX, a început să facă aceste măști pentru „a aduce magie" în lumea reală și pentru a inspira alți oameni să devină creativi, în pandemie.

Motivația artistei

„Nu-mi este teamă să amestec texturi și elemente diferite. Priveam scena în care gemenii îi înmânează lui Potter Harata lui Marauder în timp ce completam comenzile primite și m-am gândit stai așa, pot să fac asta, nu pot să fac asta? Sigur că pot face asta!", a adăugat artista.

Din păcate pentru purtători, Hook a transmis că măștile sale nu înlocuiesc echipamentele de protecție adecvate precum măștile chirurgicale și N95. Astfel, Harry Potter nu îi poate proteja pe purtătorii măști de coronavirus, însă cu siguranță va aduce zâmbetul pe buze persoanelor afectate psihologic de pandemie.

VIDEO

@coloradopex

Wanted to make a crispier updated video of what to expect your masks to look like limited quantities ##handmade ##harrypotter ##mask ##artist ##maurauders

♬ original sound - coloradopex

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel