Manchester City - Inter Milano, finala Ligii Campionilor. Simone Inzaghi vede 'o mare oportunitate de a scrie istorie'

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Finala Ligii Campionilor este 'o mare oportunitate de a scrie istorie', a subliniat vineri antrenorul lui Inter Milano, Simone Inzaghi, cu o zi înaintea partidei dintre echipa sa şi Manchester City, relatează AFP.

'Mijlocul va fi cu siguranţă una din cheile meciului, dar toate părţile terenului vor fi importante. Va trebui să alergăm, cu inimă dar şi cu inteligenţă. Trebuie să rămânem concentraţi, trebuie să dăm totul (...). Ştim că va fi o mare oportunitate de a scrie istorie. Vom face tot ce putem, vom face eforturile împreună. Împreună este cuvântul cheie', a spus Inzaghi într-o conferinţă de presă.

'Nu i-aş da pe jucătorii mei pentru nimic în lume, mi-au oferit o bucurie uriaşă în ultimii doi ani'

'Pentru noi este al 57-lea meci al sezonului. A fost un sezon foarte lung, cu suişuri şi coborâşuri. În momentele grele, noi am progresat şi am crescut. Am pierdut mai mulţi jucători din cauza accidentărilor, dar tot grupul a muncit mult, eforturile lor ne-au dus până la Istanbul. Nu i-aş da pe jucătorii mei pentru nimic în lume, mi-au oferit o bucurie uriaşă în ultimii doi ani', a declarat antrenorul lui Inter.

'Ştim ce jucător e Haaland'

'Ştim ce jucător e Haaland, cât e de puternic. Sigur că vom fi ochii pe el, dar şi pe toţi ceilalţi jucători. Toată echipa lui Inter va trebui să se apere, nu doar pentru a-l opri pe Haaland, ci întreaga echipă a lui Manchester City. Sunt buni să se apere, să atace, sunt foarte puternici', a mai zis Simone Inzaghi.

Citește și - Manchester City, probleme înainte de finala Ligii Campionilor. Unul dintre fotbaliștii de bază ai lui Guardiola riscă să nu joace - Video

Finala Ligii Campionilor la fotbal, Manchester City - Inter Milano, are loc sâmbătă, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, de la ora 22:00. 

Citește și - Kylian Mbappe a zis cine va câștiga finala Champions League, dintre Manchester City și Inter Milano

Starul francez Kylian Mbappe va privi doar din fața televizorului finala Champions League din acest an, însă a declarat că se așteaptă la o partidă spectaculoasă. Starul francez a zis cine crede că va câștiga marea finală care se va disputa la Istanbul.

'Va fi un meci senzațional, îl voi urmări. Cred că Manchester City va câștiga', a declarat Kylian Mbappe.

Citește și - Karim Benzema - prezentat oficial la Al-Ittihad: Avem un nou tigru! - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel