M. Croitoru (FC Botoşani) - Va fi o mare bucurie dacă eu voi fi primul antrenor care învinge FCSB

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va fi "o mare bucurie" dacă el va fi primul tehnician din istoria grupării moldovene care învinge formaţia FCSB.

"Toate meciurile sunt importante, dar jucăm împotriva unei echipe angrenate în cupele europene şi e normal să fie puţin diferit de cele de până acum. Întâlnim echipa care a încheiat sezonul trecut pe locul 2 şi dorim să facem un rezultat bun. Bineînţeles că Botoşani o poate învinge pe FCSB. La fotbal se poate orice. Noi ne dorim din tot sufletul. Poate că e momentul să câştigăm şi noi cu FCSB. Să dea Dumnezeu acum ca băieţii să fie apţi 100% la ora jocului, să facă exact ce le-am cerut şi atunci vom avea şanse. Bineînţeles că mi-aş dori să fiu primul. Dacă până acum antrenorii de aici nu au avut posibilitatea, iar eu voi fi primul care voi învinge FCSB, atunci pentru mine va fi o bucurie mare", a afirmat el.

Întrebat dacă este un meci special având în vedere că a jucat la Steaua, Croitoru a răspuns: "Nu ştiu dacă am jucat acolo în trecut, se numea altfel, nu se numea ca acum (n.r. - în prezent se numeşte FCSB). Dar nu are importanţă asta. Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că pentru ei e o zi specială... de altfel nici nu cred că e nevoie de o motivaţie în plus pentru acest meci. Ei ştiu ce au de făcut. Sunt jucători tineri, dar eu le-am spus mereu că trebuie să joace fotbal de plăcere. Noi analizăm ce joacă adversarul, normal, dar cel mai important e ce jucăm noi. Atâta timp cât te antrenezi să dai gol, nu contează că iei. Dacă te antrenezi să nu iei goluri e foarte greu să schimbi tactica pe parcursul jocului. Atunci când antrenezi să dai golul, ai şanse mari să reuşeşti. De asta nici nu mă interesează prea mult ce joacă adversarii. Sincer, cred că e un avantaj pentru noi că FCSB joacă în cupele europene. Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile. Dar important nu e cine joacă la ei, ci ce fac băieţii noştri".

Faţă de etapa precedentă, tehnicianul a menţionat că e posibil să efectueze câteva modificări în echipă. "Am ceva accidentări şi voi fi nevoit să fac anumite schimbări pentru acest meci. Golofca are o fractură de piramidă nazală, a fost operat, şi nu ştiu dacă va juca în următoarele săptămâni. Mai sunt câteva probleme mai mici, dar să sperăm că le rezolvăm până la ora jocului. E o deplasare lungă, dar încercăm să dăm totul pentru a câştiga", a precizat Croitoru.

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte, luni, de la ora 20:00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel