EXCLUSIV  Lună Plină în Leu. Daniela Simulescu, noutăți pentru toate zodiile

Pe 16 februarie, va avea loc o Lună Plină în Leu. Despre acest subiect, astrologul Daniela Simulescu a realizat o emisiune specială la DCNewsTV.

Luna Plină din data de 16 februarie se va petrece în semnul Leului. „Acest eveniment astrologic vine să întărească nevoia de schimbare în viața celor cu marcaj fix în astrograma natală. Mai exact cei care au planete personale, ascendentul sau nodurile în Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Și spun asta pentru că Luna Plină va fi în careu cu Nodurile Lunare, aspect potrivit pentru repoziționare în toate aspectele vieții, dar mai ales în cel relațional”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Emisiunea despre Luna Plină în Leu va fi difuzată luni, începând cu ora 10.00, pe DCNews.ro, pe AstroSens.ro, DCNewsTV.ro, precum și paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Rămâneţi alături de noi! 

Amintim că pe 4 februarie Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Capricornului, undeva va mai sta până pe 14 februarie. Efectele retrogradării se vor finaliza pe 10 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel